Lakseruller med grønne asparges
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
Krydr lakseskiverne med salt og peber. Læg asparges på og rul skiverne sammen. Læg lakserullerne på et ovnfast fad. Drys lidt salt over og hæld 1 – 2 spsk. vand ved siden af.
Skræl skalotteløgene og hak dem fint. Smelt smørret og steg løgene møre i det i nogle minutter under låg. Tilsæt vin, vand og bouillonterning og kog det til der er halvdelen af væden tilbage. Tilsæt fløde og kog saucen under låg til den får en passende konsistens. Smag til med salt og cayennepeber. Bag laksen i ovnen i ca. 20 minutter ved 125 grader. Varm imens den hele spinat i olivenolie under låg i en gryde. Smag til med salt og peber Anret spinaten på 4 tallerkner eller et stort fad. Læg lakserullerne ovenpå og server saucen til. Som tilbehør kan serveres kartofler eller ris. |
|
Opskriften er vist 19645 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Henning, Lanzarote - 2005-01-01 01:01:01 Det er ret så svært at rulle skiver af frisk laks, hvis skiverne ikke er skårede rigtigt. Vi har prøvet denne opskrift, Smags kombinationen er perfekt, men præsentationen noget "sjusk" Henning, Lanzarote - 2005-01-01 01:01:01 Det er ret så svært at rulle skiver af frisk laks, hvis skiverne ikke er skårede rigtigt. Vi har prøvet denne opskrift, Smags kombinationen er perfekt, men preæsentationen noget "sjusk" |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne