Lakseruller med skaldyrssauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
Laksekødet mixes i en blender med piskefløde, æggehvider, marizena, salt og peber. Blend evt. over to gange.
Smag farsen til med sherry og paprika. Farsen formes (med en ske) til aflange boller, der koges ca. 5 minutter i fiskesuppen. Sauce: Smør smeltes i en gryde, melet drysses i, og der spædes med fiskesuppen fra bollerne, under konstant piskning. Fløde og rejer/krabber kommes i saucen, som smages til med salt og peber. Servering: Laksebollerne kommes i saucen, som varmes igennem. Server fx. Med flute og salat til. |
|
Opskriften er vist 12106 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne