Chokolademouse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 102271 gange,
og udskrevet 2366 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (48 stemmer) |
|
Kommentarer maiken - 2012-10-11 00:32:59 Du skriver pisk æggene i den varme sukkersirup.... Er det korrekt at sukkersirupen skal være kølet ned til under 40 grader for at æggene ikke koagulere ? Zugi :) - 2012-06-30 15:01:04 hvor lang tid tager det at lave ? :D?? anonym - 2012-06-22 11:42:55 Den er rigtig god også uden cognac, da jeg ikke havde noget. anonym - 2012-06-10 14:43:14 Kristine - Ja sagtens, du kan lave den dagen før hvis du vil.. Bare husk at filme de emner du hælder den ned i... Og så kom flødeskum på den lige inden du skal servere den :) . Claus når du siger at der er nok til 12 per. her.. Hvilken størrelse glas har du så brugt ?? , snakker vi 2 dl, 5 ? per. Ag- prøv at presse lige, ca en halv citron i næste gang ;) AG - 2012-04-04 07:37:46 Fantastisk dessert. Jeg havde ingen cognac, men Gran Marnier. Det var en dejlig kombination. Appelsinlikør passer godt til chokolade..... Camilla - 2012-04-02 10:33:15 Den er bare absolut fantastisk! Namme nam! anonym - 2011-12-29 23:02:47 Verdens bedste chokolade mousse :) Claus - 2011-04-07 11:40:53 Der er da nok til 12 personer her. Bortset fra det en meget lækker Mousse. lidt lettere og luftigere end de fleste. Kristine Alida - 2011-03-25 09:45:10 Kan man lave den flere timer før? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne