Æggesøbe

Æggesøbe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

HøjtidHvide Tirsdag

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Æggesøbe, billede 4 Æggesøbe, billede 1 Æggesøbe, billede 2 Æggesøbe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
50 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
10 dl. Mørkt hvidtøl 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 flaske er 33 cl. eller 3.3 dl.
   
Opskrift:
Æggeblommer og sukker piskes hivde.
Mel og mælk røres i.

Øllen koges op, og når det bruser hældes æggeblandingen i, og koges med et øjeblik.

Retten spises - søbes - med ske





karakterer:
Opskriften er vist 44660 gange,
og udskrevet 242 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6300 (1500 kcal)
KJ pr. Pers. 1575 (375 kcal)
Vægt ialt 1710 gram
Vægt pr. Pers. 427 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 368 KJ (87 kcal)
Protein 1.9 gram
Fedt 1.9 gram
Kulhydrat 14.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu