Æggesøbe
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Højtid: Hvide Tirsdag Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggeblommer og sukker piskes hivde.
Mel og mælk røres i. Øllen koges op, og når det bruser hældes æggeblandingen i, og koges med et øjeblik. Retten spises - søbes - med ske |
|
Opskriften er vist 44661 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne