Lammekoteletter med ærter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Bind en spækskive på hver kotelet. Læg koteletterne på en varm pande med spæksiden opad.
Skyl, rens og hak løg og persille. Drys krydderurterne over koteletterne. Tilsæt salt og peber, hæld bouillon ved. Lad retten småstege ved svag varme med låg 1/2 time. Tag koteletterne op, fjern spæk og tråd, hold dem varme mens tilbehør gøres klar. Rist ærterne et øjeblik på panden, tilsæt citron. Anret ærterne ved kødet og server kartoffelmos til. |
|
Opskriften er vist 9844 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne