Råkostsalat med hvidkål, agurk og appelsin
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt : Red : |
|
|
Kålen renses og snittes meget fint så er det nemmere at spise.
Agurken skæres igennem på langs og med en ske fjernes kernerne og den skæres i små tynde skiver. Appelsinen skrælles og bådene skæres i små tern. Peberfrugten renses og skæres i tynde strimler. Persille skylles grundigt og hakkes fint. Alt anrettes på et aflangt fad i rækker hver for sig. Dressingen piskes godt sammen af olie, appelsinsaft, vand og friskrevet ingefær. Dressingen hældes over råkosten eller serveres i en skål for sig selv. |
|
Opskriften er vist 21648 gange,
og udskrevet 659 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne