Grydestegt dyrekølle

Grydestegt dyrekølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :      Red :
Grydestegt dyrekølle, billede 4 Grydestegt dyrekølle, billede 1 Grydestegt dyrekølle, billede 2 Grydestegt dyrekølle, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.dyrekølle u/ben
2.5 dl.vand
1 dl.rødvin
2 gulerødder i tern
1 laurbærblad
2 hakkede løg
10 peberkorn
 
 
500 g.champignon
200 g.bacon i skiver
 
 Sauce:
3 dl.piskefløde
50 g.ribsgelé
Opskrift:
Køllen gnides med salt og peber. Brunes i en gryde sammen med 2-3 skiver bacon. Vand, rødvin, gulerødder, laurbær, løg og peberkorn tilsættes. Småkoger under låg i ca. 90 minutter. Kødet vendes jævnligt og den sidste halve time tilsættes vinen.

Stegeskyen sies, fløde tilsættes hvorefter der smages til med salt, peber og ribsgelé inden sovsen jævnes.

Kødet skæres ud i ½ cm tykke skiver og pyntes med bacon i terninger ristet sammen med champignon.

Serveres med smørstegte kartofler og kogte grønsager eller årstidens salat.





karakterer:
Opskriften er vist 123635 gange,
og udskrevet 4220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-22 13:05:02
Rødvin gange to???

  -   2009-01-01 09:37:11
Opskriften blev fulgt, men tilføjede ingrideenserne 40 g blåskimmelskimmelost 50% og 1 stk hakket kinahvidløg.