Grydestegt dyrekølle
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Køllen gnides med salt og peber. Brunes i en gryde sammen med 2-3 skiver bacon. Vand, rødvin, gulerødder, laurbær, løg og peberkorn tilsættes. Småkoger under låg i ca. 90 minutter. Kødet vendes jævnligt og den sidste halve time tilsættes vinen.
Stegeskyen sies, fløde tilsættes hvorefter der smages til med salt, peber og ribsgelé inden sovsen jævnes. Kødet skæres ud i ½ cm tykke skiver og pyntes med bacon i terninger ristet sammen med champignon. Serveres med smørstegte kartofler og kogte grønsager eller årstidens salat. |
|
Opskriften er vist 123635 gange,
og udskrevet 4220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Pede - 2011-07-22 13:05:02 Rødvin gange to??? Verner Dalsgaard Jensen - 2009-01-01 09:37:11 Opskriften blev fulgt, men tilføjede ingrideenserne 40 g blåskimmelskimmelost 50% og 1 stk hakket kinahvidløg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne