Græskarkage med kardemomme
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ovnen forvarmes til 180 grader C. alm. ovn. En dyb randform (20 cm) smøres. Kom alle ingredienserne i en stor skål og pisk dem sammen med håndmikser på trin. Sæt hastigheden op til trin 2 og pisk i yderligere 2 min, el. til dejen er glat og har skiftet farve.
Dejen kommes i formen, overfladen glattes med en spartel, og kagen bages i 40 min, eller tilder ikke hænger noget ved et grillspyd, der stikkes ind i kagens midte. Sættes til side i 5 min, inden den vendes ud på en rist til afkøling. Pudres med flormelis eller dækkes med glasur. Til fx 1 græskarbrød (1100-1200 g): bruges ca. 300 g kogt/håndvarmt, moset græskar. Kernerne kan bruges til at drysse ovenpå. |
|
Opskriften er vist 29661 gange,
og udskrevet 882 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2010-10-28 16:08:25 Har lavet den og den smager godt.. Anbefaling!! Især her op til halloween. Eva Dennington - 2005-01-01 01:01:01 Jeg brugte valnødder i stedet for dadler, smagte skønt Maya og Maja - 2005-01-01 01:01:01 den har en.... smag af.... prøv den selv...! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne