Carambole-kompot
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Frugterne skæres i små tern (ca.1x1cm.), Kernerne fjernes. Vaniljestangen flækkes og kornene skrabes ud. Både korn og stang blandes med vand, sukker og citron, der langsomt bringes i kog. Frugten tilsættes og simrer uden låg i 10-15 min. Til den er mør og væden fordampet.
|
|
Opskriften er vist 9902 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne