Nougatsild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Kryddersildene fileteres og udvandes i 2 timer.
Nougaten smeltes ved lav varme og fløden røres forsigtigt i. Nellikerne tilsættes og der smages evt. til med lidt salt. Stilles til afkøling.
Sildefileterne duppes tørre med køkkenrulle og skæres i passende stykker. Den afkølede marinade hældes over. Hviler i køleskabet i mindst et par timer før servering. Spises på groft eller hvidt brød.
|
|
Opskriften er vist 11924 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Anita - 2011-10-26 19:49:55 Selvom mine gæster var skeptiske, så måtte de indrømme, at det faktisk er rigtig god kombination. Et godt bud på en overraskelse til en julefrokost. susan - 2007-01-21 22:07:38 de måtte bare prøves, de var meget søde, jeg tro ikke at vi vil lave dem igen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne