Coquille Saint-Jacques
Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fintsnittede løg og det grønne af porren svitses blanke i smørret.
Drys hvedemel over og når det er absorberet tilsættes hvidvinen.
Reduceres til det halve.
Tilsæt piskefløde og dijonsennep, kog op og afkøl herefter.
Pisk æggeblommer i den afkølede sovs.
Kammuslingerne ristes på en grillpande et par minutter på hver side. Lægges i ildfaste skåle og sovsen hældes over, drysses med revet parmesan. Sættes på næst øverste rille i ovnen ved 250 grader og gerne grill et par minutter til de er gyldne, hold godt øje med dem at de ikke bliver sorte. Drys evt. med lidt hakket persille inden servering. |
|
Opskriften er vist 37454 gange,
og udskrevet 422 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne