Chilligryde

Chilligryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 grofthakkede zittauerløg
2 fedhakket hvidløg
25 g.smør
500 g.hakket magert oksekød
1 frisk chillipeber
1 ds.bønner i chilisauce
1 dl.vand
1 spsk.sød chilisauce
1 tsk.groft salt
 
Opskrift:
Svits løg og hvidløg i gyldent smør i en tykbundet gryde. Tilsæt kødet og svits det med, til det smuldre og har skiftet farve. Flæk chillipeberen på langs, og fjern kernerne under rindene vand med en spids kniv. Hak chillipeberen (2 tsk i alt) og tilsæt den sammenmed de øvrige ingredienser. Lad chilligryden koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min.

Tips:

Chilligryde kan serveres med taco-skaller.





karakterer:
Opskriften er vist 22812 gange,
og udskrevet 441 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-06-05 22:37:59
flødekartofler. malorca, kartofler i skiver med skral. fordel,kartofler,aromat,chili/peper, pressethvidløg(3) et stort presset løg,og 1 hønsebuliong terning,og en literfløde i ovnen på 240 i lidt over en time, PASSER A KRYDERI ! det smager supergodt :)