Polentagratin

Polentagratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : Mel - Polentamel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 dl.ikke for fintmalet majsmel (polentagryn)
 dl.mælk
 dl.hønsebouillon
5 dl.vand
1 tsk.salt
10 rosmarinnåle
2 fedknust hvidløg
2 spsk.revet parmesanost
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200°. Kom rosmarinnålene i en morter med saltet og stød det til nålene er helt knust. Bring mælk, hønsebouillon og vand i kog. Drys majsmel i under piskning, tilsæt rosmarinsalt og kog for svag varme under omrøring i 20 min. Smag til med salt, peber og hvidløg. Hæld den linde grød i et fad smurt med olivenolie og drys med parmesanost. Varm det i ovnen til osten har dannet en gylden overflade, ca. 20 min.





karakterer:
Opskriften er vist 12484 gange,
og udskrevet 295 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-02-02 17:57:00
Herligt tilbehør og let at tilberede

  -   2012-02-22 11:31:47
Det smager aldeles vidunderligt. Prøv også at undlade mælken og rør gorgonzola i grøden inden den sættes i ovn.