Polentagratin
Hovedingrediens : Mel - Polentamel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200°. Kom rosmarinnålene i en morter med saltet og stød det til nålene er helt knust. Bring mælk, hønsebouillon og vand i kog. Drys majsmel i under piskning, tilsæt rosmarinsalt og kog for svag varme under omrøring i 20 min. Smag til med salt, peber og hvidløg. Hæld den linde grød i et fad smurt med olivenolie og drys med parmesanost. Varm det i ovnen til osten har dannet en gylden overflade, ca. 20 min.
|
|
Opskriften er vist 12484 gange,
og udskrevet 295 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-02-02 17:57:00 Herligt tilbehør og let at tilberede Grethe K - 2012-02-22 11:31:47 Det smager aldeles vidunderligt. Prøv også at undlade mælken og rør gorgonzola i grøden inden den sættes i ovn. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne