Røreæg

Røreæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
4 æg
25 g.smør/margarine
4 spsk.purløg
 
Opskrift:
Pisk æggene sammen. Hæld æggemassen på varm pande. Rør konstant i retten under svag varme, til æggemassen er stivnet.

Drys hakket purløg over æggeretten. Server groft rugbrød hertil.





karakterer:
Opskriften er vist 23362 gange,
og udskrevet 305 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg kan ikk selv lide det, men det kan min mor.. det er klart bedst hjemmelavet!!