Røreæg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Pisk æggene sammen. Hæld æggemassen på varm pande. Rør konstant i retten under svag varme, til æggemassen er stivnet.
Drys hakket purløg over æggeretten. Server groft rugbrød hertil. |
|
Opskriften er vist 23362 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (15 stemmer) |
|
Kommentarer ninna (mini.mig) - 2005-01-01 01:01:01 jeg kan ikk selv lide det, men det kan min mor.. det er klart bedst hjemmelavet!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne