Gratineret Sømandsbøf
Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet Indsendt : |
|
|
Kødet skæres i skiver og bankes.
Løgene pilles og skæres i ringe.
Kartofler skrælles og skæres i skiver.
Kødskiver og løg brunes let og lægges lagvis med kartofffelskiver i et ovnfast fad. Der drysses salt og peber mellem lagene. Der hældes pilsner i fadet og retten sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 45 min. Ingredienser til saucen blandes og saucen fordeles over retten der gratineres i ovnen i yderligere ca. 15 min. |
|
Opskriften er vist 9670 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (4 stemmer) |
|
Kommentarer peter h - 2010-08-22 23:54:57 10 kartofler asparges eller bagekartofler???? lidt mere præcis please!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne