Helstegt dyreryg med spinatruller og mandelkroketter
Hovedingrediens : Rådyr - Dyreryg Indsendt : Red : |
|
|
Dyreryg:
Dyreryggen efterses / afpudses for sener og brunes på panden eller sættes i en 250°c varm ovn i ca.5 min. Sæt dem på en bradepande, krydr med salt og peber og steg den i ovnen i 25- 30 min. Alt afhængig af tykkelsen. Lad den trække med filetsiderne nedad i min. 20 min. Når den er færdig skæres filetterne fra benet og trancheres i tynde skiver. Mandelkroketter: Kartoflerne skrælles og koges ud i vand uden salt, mos kartoflerne og tilsæt æg, smør og salt og peber. Form mosen som propper og vend dem i et helt pisket æg og rul dem derefter i fint hakkede mandler. De steges i margarine på panden til mandlerne er gyldne. Spinatruller: Spinat skylles i flere hold vand og skæres fint. Sauter det på panden i lidt margarine og lad det dampe fri for væde. Tilsæt piskefløde og lad det koge ind. Jævn evt. med lidt maizena. Lad det køle af. Læg lidt spinatcreme på et stykke filodej og pak det ind som en rulle. Læg dem på en bradepande og varm dem før servering. Vildt sky: Afpuds og urter brunes kraftigt af, laurbærblade, sort peber og timian tilsættes, og der flamberes med Brandy. Tilsæt vildtbouillon og lad det koge igennem. Skum jævnligt. Lad det koge ned til passende kraftig smag og jævn saucen med maizena. Smelt lidt honning i en gryde og kom lidt bær i og lad det småsimre. Læg det hen over kødskiverne som garniture. |
|
Opskriften er vist 17962 gange,
og udskrevet 744 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne