Ingefærsild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Kilde : Sildesiden Indsendt : |
|
|
Si marinaden fra silden. Sauter chili og skalotteløg der er skåret i skiver i olie i 5 min. Skær silden i passende stykker og læg den i en skål lagvis med chili og løg. Bland sildelagen med hvidvinseddike og revet ingefær. Hæld lagen over silden og lad den trække til næste dag i køleskabet.
|
|
Opskriften er vist 17118 gange,
og udskrevet 421 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne