Ketchupsild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Kilde : Sildesiden Indsendt : |
|
|
Silden udvandes og skæres i passende stykker og kommes i lagen der er kogt af eddike, olie, sukker, tomatketchup, agurker, gulerødder og nelliker. Det hele skal stå koldt til næste dag, men en dag længere gør ikke noget.
|
|
Opskriften er vist 15113 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne