Limesild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Kilde : Sildesiden Indsendt : |
|
|
Riv skallen af 1 lime og pres saften af alle tre. Bland det med de øvrige ingredienser og giv lagen et 3-4 min. langt opkog. Smag evt. til med lime eller sukker og køl af. Skær løg og porre i ringe og læg lagvis med sildene og dilden. Stil dem koldt under pres og lad dem trække i mindst 1 døgn før de spises.
|
|
Opskriften er vist 11868 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne