Æblesild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Kilde : Sildesiden Indsendt : Red : |
|
|
Del krydderfileterne på langs og rul dem i de groft malede peberkorn. Pisk fløden stiv og bred den ud i et fad med kant. Læg sildefileterne på som ringe og stil det i køleskabet ½-1 time. Skær imens æblerne i snitter, fjern kernehusene, men ikke skrællen. Steg æblerne let møre i smør eller margarine på panden og lad dem derpå blive kolde. Drys kapers i silde ringene og læg æblestykkerne langs fadets sider.
|
|
Opskriften er vist 19818 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne