Flødepaprikasaucer
Hovedingrediens : Krydderurter - Paprika Indsendt : Red : |
|
|
Baconen skæres i små tern og ristes meget let, indet det hakkede løg kommes i og simrer til løgene er glasklare. Tilsæt mel og rist det en smule før bouillonen tilsættes. Herefter kommes tomatpureen og piskefløden i. Saucen koges godt igennem og smages til med salt og peber.
Tips: tilbehør til f.eks. mørbrad på spid eller grillkylling |
|
Opskriften er vist 22140 gange,
og udskrevet 1104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Bo - 2011-02-01 16:36:11 Paprikaen skal gerne brændes let af inden. Jan - 2009-11-18 08:35:58 Er det ikke lige efter at der er tilsat noget som er flydende, at paprikaen skal i? anonym - 2009-06-11 16:37:10 du har glemt at skrive hvornår paprikaen skal i... eller er jeg bare blind??? .. skal den i sammen med tomat, eller skal den i allerførst og brændes af??? Per - 2007-12-04 18:40:38 Hvornår kommes paprikaen i ? lilleviborg - 2006-12-19 16:00:32 lyder lækker den skal prøves i aften med indbagt mørbra Pia - 2005-01-01 01:01:01 Virkelig lækker sauce. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne