Æggefad

Æggefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 squash, broccoli eller blomkål
 margarine
 salt
 peber
6 æg
1 stortløg
3 tomater
4.5 dl.mælk
2 spsk.hvedemel
 Venø steaks, kalkun- eller skinkeschnitzler i strimler
 rød, grøn eller gul peberfrugt
 diverse krydderier efter smag
 revet ost
 
Opskrift:
Skær squashen i skiver og læg dem i bunden af et smurt fad. Kalkunstrimler og løg svitses på en pande, hvorefter det kommes over squashen. Skær tomaterne i skiver og læg dem over kødet. Pisk æg, mælk, mel, salt og peber samt eventuelle krydderier god sammen. Læg nu strimler af peberfrugt over tomatskiverne og hæld derefter æggemassen over. Stilles midt i en 225 grader varm ovn i ca. 30 minutter. De sidste 10 minutter med ost på. Når æggemassen er stivnet er retten færdig.

Kan serveres med flutes og salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 11170 gange,
og udskrevet 235 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-02-17 19:43:51
Det smagte rigtig dejligt. Vi kom lidt stegt bacon i 😀

  -   2009-08-30 15:42:14
smagte rigtig dejligt med kalkunkød ved ikke hvad den ½ står for og så skal man huske at købe peberfrugt og revet ost.

  -   2009-08-16 18:49:41
smager rigtig godt, nem at lave