Æggefad
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Skær squashen i skiver og læg dem i bunden af et smurt fad. Kalkunstrimler og løg svitses på en pande, hvorefter det kommes over squashen. Skær tomaterne i skiver og læg dem over kødet. Pisk æg, mælk, mel, salt og peber samt eventuelle krydderier god sammen. Læg nu strimler af peberfrugt over tomatskiverne og hæld derefter æggemassen over. Stilles midt i en 225 grader varm ovn i ca. 30 minutter. De sidste 10 minutter med ost på. Når æggemassen er stivnet er retten færdig.
Kan serveres med flutes og salat til. |
|
Opskriften er vist 11170 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Karin - 2016-02-17 19:43:51 Det smagte rigtig dejligt. Vi kom lidt stegt bacon i 😀 Anita 27/8-09 - 2009-08-30 15:42:14 smagte rigtig dejligt med kalkunkød ved ikke hvad den ½ står for og så skal man huske at købe peberfrugt og revet ost. michelle - 2009-08-16 18:49:41 smager rigtig godt, nem at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne