Høvdingegryde

Høvdingegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
20 g.margarine
400 g.gullaschkød
0.5 tsk.salt
1 knsp.peber
1 dåseflåede tomater
1 dl.vand
250 g.frosne miniløg
200 g.cocktailpølser
1 dl.fløde
 
Opskrift:
Brun margarinen i en mellemstor gryde. Kom kødet i og brun det ved stærk varme. Tilsæt salt, peber, tomater med væde og vand. Læg låg på og lad det koge i ½ time. Tilsæt miniløg og cocktailpølser og kog videre ca 15 minutter, til kødet er mørt.





karakterer:
Opskriften er vist 29135 gange,
og udskrevet 464 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-08-26 23:16:03
man behøver ikke at bruge gullaschkød i stedet kan man bruge skinkesmåkød eller kød i tern fra en nakkefilet

  -   2011-02-22 12:58:31
smager fortrineligt kom osse hvidløg og champignon mums