Høvdingegryde
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Brun margarinen i en mellemstor gryde.
Kom kødet i og brun det ved stærk varme.
Tilsæt salt, peber, tomater med væde og vand.
Læg låg på og lad det koge i ½ time.
Tilsæt miniløg og cocktailpølser og kog videre ca 15 minutter, til kødet er mørt.
|
|
Opskriften er vist 29135 gange,
og udskrevet 464 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Rene - 2023-08-26 23:16:03 man behøver ikke at bruge gullaschkød i stedet kan man bruge skinkesmåkød eller kød i tern fra en nakkefilet fritten - 2011-02-22 12:58:31 smager fortrineligt kom osse hvidløg og champignon mums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne