Stegt lammebov
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Er lammeboven pakket i net, tages det af og kødet bredes ud på et bræt med skinsiden nedad.
Drys med salt og peber.
Fordel selleribladene på kødet og drys med hvidløg.
Rul sammen og snør boven eller luk med kødnåle.
I et ildfast fad lægges grønsagerne blandede og taglagt. Drys med hvidløg. Hæld bouillon ved, så den næsten dækker. Placer den fyldte lammebov på grønsagerne. Drys med salt og peber. Sæt hele fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader og steg i 1½ time. Stik i lammeboven med en kødnål. Er den udløbende saft rosa, er stegen rosa, er den klar er boven gennemstegt. Steg lammeboven efter smag. Tag boven ud. Lad kødet hvile i 20 minutter, inden det skæres for. Lad grønsagsfadet stå i den slukkede ovn indtil serveringen. |
|
Opskriften er vist 22065 gange,
og udskrevet 469 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne