Lam med kål
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : |
|
|
I en fladbundet gryde brunes kødet på alle sider i olie sammen med hvidløg.
Drys med mel og rør godt rundt.
Tilsæt gulerødder og hakkede tomater.
Bland det hele.
Skyl dåsen med vand eller vin og hæld det i gryden.
Krydr med paprika, salt og peber.
Giv retten et opkog.
Læg låg på og lad det simre i 45 minutter, til kødet er mørt.
I mens strimles kålen, der blandes i retten, når den er færdig.
Smag evt. til med ekstra salt og peber.
Giv den et ekstra opkog og server straks i en opvarmet terrin eller gryden
Hertil skiver af godt landbrød. |
|
Opskriften er vist 6504 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne