Lam med kål

Lam med kål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.udbenet lammebov, skåret i 3x3 cm tern
1-2 spsk.olie
2-3 fedhvidløg, pillede og hakkede
2 spsk.hvedemel
300 g.gulerødder, rensede og skivede
1 ds.hakkede tomater, med krydderurter
1,5 dl.vand eller hvidvin
2 tsk.paprika
 salt
 friskkværnet peber
500 g.kinakålblade, i tynde strimler
 
Opskrift:
I en fladbundet gryde brunes kødet på alle sider i olie sammen med hvidløg. Drys med mel og rør godt rundt. Tilsæt gulerødder og hakkede tomater. Bland det hele. Skyl dåsen med vand eller vin og hæld det i gryden. Krydr med paprika, salt og peber. Giv retten et opkog. Læg låg på og lad det simre i 45 minutter, til kødet er mørt. I mens strimles kålen, der blandes i retten, når den er færdig. Smag evt. til med ekstra salt og peber. Giv den et ekstra opkog og server straks i en opvarmet terrin eller gryden

Hertil skiver af godt landbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 6503 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu