Chill con carne med salsa
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Læg bønnerne i blød natten over, kasser vandet, og kog bønnerne møre i letsaltet vand i 35 minutter (bruger du kidneybønner fra dåse, skal de blot skylles godt i koldt vand).
Brun kød, løg og hvidløg i lidt olie i en gryde. Krydr med paprika, kakao og spidskommen, tilsæt chili, tomat og bouillon, og lad det koge 10 minutter ved middelvarme, fjern chilierne, når retten er tilpas stærk. Tilsæt de kogte bønner, kog op og smag til med salt og peber. Salsa: Halver tomaterne, fjern kernerne, og skær kødet i små tern. Skær avocadokødet i små tern, og dryp med limesaft. Bland tomat, avocado, forårsløg og rødløg og smag til med salt, peber og koriander. Server lune tortillaer, evt. drysset med cheddarost, og lidt creme fraiche til. |
|
Opskriften er vist 11109 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne