Citrontærte
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt : Red : |
|
|
Mel og sukker blandes.
Smørret hakkes heri og smuldres godt ind med fingrene.
Samles til en fast dej med det letpiskede æg.
Lad dejen hvile køligt en halv times tid inden den rulles ud og lægges i en tærteform.
Dæk dejen med bagepapir, og derpå ris eller linser.
Forbages ved 180 grader i 20-25 min.
Citronsaften, samt fintrevet skal af ½ citron pureres i blenderen sammen med resten af ingredienserne til fyldet. Bagepapir og ris eller linser fjernes fra den forbagte bund, fyldet fordeles i bunden, og tærten bager færdig ved 160 grader til fyldet (cremen) er fast. |
|
Opskriften er vist 24102 gange,
og udskrevet 352 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne