Farsbrød med gorgonzola, hasselnødder og bacon

Farsbrød med gorgonzola, hasselnødder og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket kalvekød
1 skalotteløg
1 æg
½ dl.rasp
 salt
 peber
½ dl.hasselnødder, hakkede
100 g.gorgonzola
150 g.bacon i skiver
 
Opskrift:
Bland kødet med finthakket skalotteløg, æg, rasp, salt, peber og hasselnødder. Bred farsen ud på et stykke bagepapir, som måler ca 25x15 cm. Fordel derefter osten skåret i små stykker langs midten af farsen. Form farsbrødet ved at rulle kødet godt omkring osten, den må ikke kunne løbe ud. Sno til sidst baconskiverne omkring farsbrødet, og bag det i ovnen ved 200 grader i ca 35 minutter.

Skær farsbrødet i skiver, og server dem med den grønne salat og et godt brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 15264 gange,
og udskrevet 850 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
farsbrødet blev udmærket,skal nok have mere end 35 min.prøv med ca.50 min.