Farsbrød med gorgonzola, hasselnødder og bacon
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Indsendt : Red : |
|
|
Bland kødet med finthakket skalotteløg, æg, rasp, salt, peber og hasselnødder.
Bred farsen ud på et stykke bagepapir, som måler ca 25x15 cm.
Fordel derefter osten skåret i små stykker langs midten af farsen.
Form farsbrødet ved at rulle kødet godt omkring osten, den må ikke kunne løbe ud.
Sno til sidst baconskiverne omkring farsbrødet, og bag det i ovnen ved 200 grader i ca 35 minutter.
Skær farsbrødet i skiver, og server dem med den grønne salat og et godt brød til. |
|
Opskriften er vist 15262 gange,
og udskrevet 850 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer karina og benny madsen - 2005-01-01 01:01:01 farsbrødet blev udmærket,skal nok have mere end 35 min.prøv med ca.50 min. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne