Lam på spyd med couscous-salat
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Bland kødet med hvidløg, æg, kanel, allehånde, mynte, salt og peber.
Form farsen til 8 lige store kødboller, sæt dem på spyd og steg dem ca. 10 minutter ved middel varme, vend dem jævnligt.
Kom couscous i kogende vand, sluk for varmen, og lad det trække 5 minutter under låg. Smuldr couscousgrynene løse, og bland med rosiner, pinje- og pistaciekerner, olivenolie og citronsaft. Skræl agurken, fjern kernerne, og skær den i tern. Fjern kernerne fra tomaterne, og skær kødet i tern. Bland agurk, tomat, forårsløg og hakkede krydderurter med couscous, og smag til med salt og peber. Server ristede pitabrød til. |
|
Opskriften er vist 8964 gange,
og udskrevet 269 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne