Lammeschnitzler med ovnbagte tomater

Lammeschnitzler med ovnbagte tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 lammeschnitzler
 salt
 peber
 fedtstof til stegning
 
¼ kg.cherrytomater
2 spsk.olivenolie
1 spsk.flydende honning
1 spsk.rød vineddike
1 skalotteløg, finthakket
 lidt chili, finthakket
 salt
 peber
 
Opskrift:
Ovnbagte tomater: Kom tomaterne i et ovnfast fad. Bland de øvrige ingredienser og hæld det over tomaterne. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 18-20 minutter. Krydr kødet med salt og peber og steg det 3-4 minutter på hver side. Server schnitzlerne med tomaterne og kogte kartofler

Tips:

Hvis der skal fløde i en ret, hvor der også er vin, skal vinen koges godt ind, før fløden tilsættes til sidst





karakterer:
Opskriften er vist 15545 gange,
og udskrevet 329 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu