Lammepate med mandler i baconsvøb
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : |
|
|
Kødet røres til en fars med æg, rasp, mælk, citronsaft, hvidløg og krydderier.
Peberfrugten renses og skæres i små tern.
Peberfrugt, mandler og oliven blandes i farsen.
En 1½ l. aflang bageform fores med baconskiver på tværs af formen, så skiverne ligger op ad siderne og hænger lidt ud over kanten.
Farsen trykkes i formen, og baconenderne vippes ind over.
Hvis der er et par skiver bacon i overskud, kan de lægges på langs øverst i formen.
Pateen bages midt i en 200 grader varm ovn i 45-50 minutter Tips: Pateen kan laves dagen i forvejen. Lammekødet kan erstattes med hakket kalkunkød,. Smager også godt som pålæg på rugbrød i sandwich med salat og krydderurtedressing. |
|
Opskriften er vist 18667 gange,
og udskrevet 669 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer karen - 2013-02-28 17:05:07 I opskriften nævnes ikke rasp skal det bruges og da hvor meget? Helle - 2008-08-28 13:16:06 Er sikkert god - men hvor meget rasp? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne