Gratin med lam og karry
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : |
|
|
Brun kødet i en sauterpande med olie og tilsæt finthakket løg og hvidløg samt karry og tern af auberginer.
Lad det stege under omrøring 5 minutter og tilsæt tomaterne og kog retten igennem 5 minutter.
Krydr med salt og peber og fyld det over i et smurt ovnfast fad.
Pisk ægget sammen med mælk, karry, salt og peber. Hæld det over retten og sæt det i ovnen ved 200 grader i ca 20 minutter. Drys evt. med hakkede krydderurter ved serveringen. |
|
Opskriften er vist 12152 gange,
og udskrevet 413 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-10-13 16:25:25 Brugte lammekøds tern istedet for hakket kød. Og basmati-ris som tilbehør, det giver lækker smag. Helt sikkert en super ret. Gosh - 2009-01-22 14:57:57 Jeg erstattede aubergine med kartoffeltern. Kan helt sikkert også anbefales. Udelod derfor kogte ris. anonym - 2007-02-05 09:58:16 kan bestemt anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne