Lammeskank en papilotte med basilikum
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeskank Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
4 stykker alufolie smøres godt på den blanke side.
På hver lægges et stykke skank, som krydres med salt og peber. Der lægges 10 blade basilikum samt en stilk timian eller rosmarin ved hver. Alufoliet lukkes tæt omkring kødet, så pakkerne er hermetisk lukkede. Bages i ovnen ved 200 grader i 50 min. Lad kødet hvile i pakkerne i ca. 10 min., inden de serveres. Grønne bønner i en let stuvning, samt nye kartofler serveres til. |
|
Opskriften er vist 30163 gange,
og udskrevet 665 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Vibeke Stendal - 2009-03-02 22:27:58 Retten er slowfood agtig og meget velsmagende. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne