Lammeskank en papilotte med basilikum

Lammeskank en papilotte med basilikum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Lammeskank en papilotte med basilikum, billede 4 Lammeskank en papilotte med basilikum, billede 1 Lammeskank en papilotte med basilikum, billede 2 Lammeskank en papilotte med basilikum, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1600 g.lammeskank
 smør
40 bladebasilikum, frisk
4 kvistetimian, frisk
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
4 stykker alufolie smøres godt på den blanke side.

På hver lægges et stykke skank, som krydres med salt og peber. Der lægges 10 blade basilikum samt en stilk timian eller rosmarin ved hver. Alufoliet lukkes tæt omkring kødet, så pakkerne er hermetisk lukkede.

Bages i ovnen ved 200 grader i 50 min. Lad kødet hvile i pakkerne i ca. 10 min., inden de serveres.

Grønne bønner i en let stuvning, samt nye kartofler serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 30163 gange,
og udskrevet 665 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-02 22:27:58
Retten er slowfood agtig og meget velsmagende.