Urtesild i egen gelé
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Drys sildefileterne med 3 spsk salt og lad dem trække i køleskabet i 6 timer. Tænd ovnen på 180°. Lad sildene dryppe godt af. Bland grønsager, svesker og krydderier i en skål med 2 tsk salt. Læg et lag af blandingen i et ildfast fad. Læg grønsagsblanding på kødsiden af sildefileterne og fold dem fra hoved mod hale. Læg dem taglagt i det ildfaste fad. Hæld vin og eddike ved og dæk fadet med folie. Sæt fadet i ovnen i ca. 40 min. eller til grønsagerne er møre. Lad sildene køle helt af inden de serveres.
|
|
Opskriften er vist 9168 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-12-01 20:14:37 Jamen hvor er geléen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne