Marineret sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Sildefileter:
Ferske sildefileter 16-20 stk. klargøres og krydres med salt og peber, hvorefter de lægges på en bakke med skindsiden nedad i 6-8 timer. Lage: Eddike og sukker koges sammen med laurbær og peber, hvorefter krydderierne afkøles. Modning: Fileten rulles sammen om asien, og en tandstik stikkes igennem. Den kolde large hældes over, og krukken med rollmops opbevares herefter 14 dage i køleskabet. Servers med løg, tomat, rugbrød og en god juleøl. |
|
Opskriften er vist 34570 gange,
og udskrevet 539 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-12-01 10:31:54 Dette er ikke orginal opskrift på marineret sild, marineret sild laves på saltede sild (spegesild) anonym - 2009-04-18 20:01:09 hvor lang tid kan de holde sig efter Marineringen ? og sker der noget ved at lad dem stå længere end de 14 dage ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne