Rullesild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Klip finnerne af sildene og gå dem efter for eventuelle småben. Drys dem med salt og lad dem trække i 10 minutter. Skyl sildene og tør dem med køkkenrulle. Stryg sildene med sennep og kom peber på. Hak de pillede løg og fordel dem på. Rul sildene sammen. Læg dem side om side i en dyb pande eller fladbundet gryde.
Kog lagen til sukkeret er opløst. Hæld den over sildene. Lad den simre i ca. 10 minutter - det må endelig ikke bulderkoge, for så koger de til mos. Lad sildene svale i lagen. Anret silderullerne med skivede løg og et drys af røde peberkorn. |
|
Opskriften er vist 12238 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne