Tomatsild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Sildelage
Det hele koges i 20 minutter og trækker mindst 48 timer, lad lagen løbe gennem en sigte. Skær sildene i passende stykker og Bland dem i lagen, lad dem hvile i et par dage i køleskab. |
|
Opskriften er vist 18475 gange,
og udskrevet 378 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne