Silde-kartoffelkage med krydderurtecreme og capersfrugter
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Dressing:
Creme fraiche og mayonnaise røres sammen, tilsættes hakket skalotteløg, hakket capers, dild, persille og purløg. Smag til med salt, peber og engelsksauce. Sildekage: En springform beklædes med sildefileter, sildestykker samt små kogte kartofler i skiver, fordeles lagvis i springformen med lidt krydderurtecreme imellem hvert lag. Silde/kartoffelkagen sættes på køl under pres i min. 2 timer. Pynt af med capersfrugter, salat samt dild. |
|
Opskriften er vist 9481 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Fiske Lars - 2014-11-04 12:35:59 Aldrig i mit liv har jeg smagt noget så eminent og gennemføreligt som denne sildekage. Den er et absolut must try. Det lyder ulækkert, men smager himmelsk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne