Ramsløgs sauce
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Skalotteløg(hakket og hvidløg(hakket), sauteres let af i en gryde i olie. Hvidvinen tilsættes og reducere helt væk. Kalvefond tilsættes og reducerer til en 1/3. Fløden hældes på og saucen koges tyk og sigtes. Saucen smages til og tilsættes hakkede ramsløg.
Før anretningen piskes saucen så den bliver let skummende og hældes derefter over radiserne.
- Det er blevet meget populært at piske en sauce lige før den kommer på tallerkenen.
|
|
Opskriften er vist 16722 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne