Muslinger som i charentes
Hovedingrediens : Muslinger - Blåmuslinger Indsendt : |
|
|
Muslingerne skrubbes grundigt med en stiv børste.
Hvis nogle ikke vil lukke sig, kasseres de.
Muslingerne sættes over i en tør gryde under låg og dampes til de har åbnet sig, 7-8 min. Muslingerne tages ud af skallerne. Hvis enkelte ikke har åbnet sig kasseres de. På en pande sauteres muslinger, brødkrummer, persille, hvidløg samt den finthakkede tomat i smørret. Smages til med salt og peber og serveres. Tips: Muslingerne afgiver selv væde til dampningen. Denne suppe, der har en god kraftig smag, kan sies, fryses ned og senere bruges som fond til en sauce eller fiskesuppe. |
|
Opskriften er vist 20104 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne