Muslinger som i charentes

Muslinger som i charentes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Muslinger - Blåmuslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.friske blåmuslinger
40 g.smør
2 spsk.frisk brødkrumme
1 spsk.hakket persille
1 fedhvidløg, knust
1 flået tomat
 
Opskrift:
Muslingerne skrubbes grundigt med en stiv børste. Hvis nogle ikke vil lukke sig, kasseres de.

Muslingerne sættes over i en tør gryde under låg og dampes til de har åbnet sig, 7-8 min. Muslingerne tages ud af skallerne. Hvis enkelte ikke har åbnet sig kasseres de.

På en pande sauteres muslinger, brødkrummer, persille, hvidløg samt den finthakkede tomat i smørret. Smages til med salt og peber og serveres.

Tips:

Muslingerne afgiver selv væde til dampningen. Denne suppe, der har en god kraftig smag, kan sies, fryses ned og senere bruges som fond til en sauce eller fiskesuppe.





karakterer:
Opskriften er vist 20035 gange,
og udskrevet 359 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu