Dampede ramsløg i sennepsmarinade
Hovedingrediens : Rodfrugter - Ramsløg Indsendt : |
|
|
Ramsløgene skylles let under hanen og rodtrevlerne fjernes. Løgene dampes 8-10 minutter og tages op med hulske. De lægges på et fad, dressingen rystes sammen og hældes over løgene. Spis dem som garniture til lyst kød
|
|
Opskriften er vist 14338 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer grethen - 2010-06-18 11:15:29 undskyld mig men hvad er et helt ramsløg, er det planten, løget, eller blomsten? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne