Røgede sild med tomatlage
Hovedingrediens : SildeFisk - Røget sild Indsendt : Red : |
|
|
De røgede sildefileter skæres ud i to fileter og skindet trækkes af.
Fileterne lægges side om side i et fad og lagen blandes. Lagen smages til med peber, og hældes over sildene. Frisk purløg klippes og drysses over.
|
|
Opskriften er vist 11483 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne