Weekend vårsild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Sildene renses og udbenes.
Efter skylning gnides sildene med lidt fint salt, hvorefter de rulles fra hoved mod hale, med skindsiden udad.
Silderullerne sættes meget tæt i en gryde, så de ikke kan åbne sig.
Læg dildstilkene i gryden. lagen blandes og hældes kold over fiskene.
Sæt gryden på et lille blus og bring retten langsomt i kog, og lad sildene simre i lagen i 5-6 minutter under låg.
Dildstilkene tages op.
Nu kan halvdelen af sildene spises lune med nye kogte kartofler og smeltesmør med dild.
Resten af sildene trækker i lagen i køleskabet.
De serveres næste dag med dressing rørt af creme fraiche eller ymer, smagt til.
Til retten drikkes rigeligt med øl og snaps.
|
|
Opskriften er vist 8744 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne