Weekend vårsild

Weekend vårsild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
10 - 12 småferske sild
 
 Lage:
2 dl.eddike
2 dl.vand
2 tsk.sukker
1 lillelaurbærblad
6 helpeberkorn
3 heleenebær
1 bdt.dild, salt
 
 Dressing:
1 dl.creme fraiche eller ymer
 Eddike
 olie
 dijonsennep
 sød sennep
 salt
 peber
 hakket purløg og dild
 
Opskrift:
Sildene renses og udbenes. Efter skylning gnides sildene med lidt fint salt, hvorefter de rulles fra hoved mod hale, med skindsiden udad. Silderullerne sættes meget tæt i en gryde, så de ikke kan åbne sig. Læg dildstilkene i gryden. lagen blandes og hældes kold over fiskene. Sæt gryden på et lille blus og bring retten langsomt i kog, og lad sildene simre i lagen i 5-6 minutter under låg. Dildstilkene tages op. Nu kan halvdelen af sildene spises lune med nye kogte kartofler og smeltesmør med dild. Resten af sildene trækker i lagen i køleskabet. De serveres næste dag med dressing rørt af creme fraiche eller ymer, smagt til. Til retten drikkes rigeligt med øl og snaps.





karakterer:
Opskriften er vist 8789 gange,
og udskrevet 124 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu