Rullesild med karrykartofler
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Rullesild:
De skyllede sildefileter lægges med kødsiden opad - strøs med salt, og 1 dildkvist lægges på hver filet. Fileterne rulles fast sammen fra hoved mod halen, lægges tæt sammen i ildfast fad eller gryde med sammenføjningen nedad. Ingredienserne til kogelagen blandes og får et opkog. Hældes derefter straks over silden. Dampes ved forvarmet ovn ca. 20 minutter ved 150 C eller i gryde ca. 8 minutter ved svag varme. Låg lægges over. Silden afkøles i lagen, må gerne trække 3-4 timer. Karrykartofler: Mayonnaisen blandes med citronsaft og creme fraiche. Karry og revet løg tilsættes, smages til med salt og peber. Kartoflerne blandes med dressingen. Karrykartoflerne anrettes på fad og pyntes med en hel rød peberfrugt skåret i terninger. Ved siden af lægges de velafdryppede "rullesild", som pyntes med friske dildkviste. |
|
Opskriften er vist 6920 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Lars Bo - 2022-02-01 15:34:12 Karrykartoflerne, 😋 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne