Soulaki
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Puds kødet og skær det i mindre stykker.
Gør de øvrige ingredienser i stand og hak dem fint. Rør alle ingredienser til marinaden sammen og hæld dem over kødet. Lad det trække i marinaden i mindst en time. Sæt kød og evt. små løg, små tomater og stykker af peberfrugt på grillspyd. Sæt det ikke helt sammen, så kan varmen fordele sig rundt om stykkerne. Grill i ovnen eller på en havegrill til kødet er færdigt, ca. 5-10min. Tips: Jo længer kødet marineres, des bedre smag får det. Hvis du griller grønsager sammen med kødet, så pas på de ikke bliver brændte |
|
Opskriften er vist 15799 gange,
og udskrevet 367 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne