Krakka-sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Sildene udvandes i vand eller sødmælk i ca. 12 timer fra om aftenen til om morgenen. Skyl hver sild et øjeblik under vandhanen og tør dem let i et viskestykke. Der må ikke være noget indvendigt tilbage.
Krak sildene over gløder fra bål eller grill og spis dem varme med masser af rugbrød og sennep til. Øl og snaps drikkes til.
|
|
Opskriften er vist 15847 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Ivar Koefoed-Nielsen - 2016-05-04 15:55:40 Krakket sild har intet at gøre i mælk -puuhaa At udvande sild til krakket sild er for børn under 10 år Udvanding af sild bruges til saltstegte sild Oprindeligt blev sildene saltet med indvolde og ben idag er de rensede men bør saltes og steges med ben Per - 2010-05-17 13:43:31 Krak hvad betyder det?? Har fundet noget på norsk som kunne tyde på at det betyder at hænge på pind, så måske blot sildene skal hænge/stege over gløder på bålet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne