Citronsild med krydderurter
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Kilde : Sildesiden Indsendt : Red : |
|
|
Del fileterne på langs. Læg en lille kvist af hver slags krydderurt på kødsiden af hver og rul sammen fra hale mod hoved. Fæst med tandstikker eller kødnåle. Stil silderullerne i en gryde, bland kogelagen og hæld den over. Lad koge svagt under låg i ca. 10 min. tag dem op og hold dem varme. Sovs: Smelt smørret i em gryde. Rør melet i og spæd med siet kogelage under omrøring. Tilsæt revet citronskal og lad sovsen koge igennem, inden den smages til med citronsaft, salt og peber. Sluk for blusset og leger sovsen med 1-2 æggeblommer. Herefter må den ikke koge. Server straks sovsen til silderullerne og giv nykogte aspargeskartofler til.
|
|
Opskriften er vist 8942 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne